MEZUNİYET TÖRENİ'NDE GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZA HEDİYE VE ROZETLERİNİ VERDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Haziran 2008 - 04 Temmuz 2017

31 Mayıs 2008 Cumartesi günü Trakya Üniversitesi Konservatuar Salonunda gerçekleşen T.Ü. MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNDE bir konuşma yapan MMO Edirne Şube Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur PEKDEMİR, gelecekteki meslektaşlarımız Makina Mühendisliği öğrencilerine her zaman değer verdiklerini, asli üyelerimizin sahip olduğu her türlü hakka sahip olan öğrenci üye kardeşlerimizin kütüphane, seminer salonu ve bilgisayar salonu kullanımı, staj yeri bulunması, teknik gezi yapılması gibi konularda ODA‘mızın her zaman onlara destek verdiğini, Fakülte içinde yaptırılan internet bağlantılı bilgisayarlı, kütüphaneli Öğrenci Üye İrtibat Bürosunun da bu konuda yapılan bir çalışma olduğuna değindi.

Şu an burada mezun olan öğrencilerin büyük bir kısmının Makina Mühendisleri Odasının Öğrenci Üyesi olmasının da kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen PEKDEMİR, dereceye giren ilk üç öğrenciye de ODA rozetlerini ve hediyelerini verdi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Erol AKATA ve Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. -Ing Ahmet CAN ile birlikte mezuniyet törenini takip eden Cumhur PEKDEMİR, tüm mezun öğrencileri vakit geçirmeden ODA‘mıza Üye olmaya ve yapılan mesleki çalışmaların içinde olmaya davet etti.