ÜYELERİMİZİ ŞUBE UZMANLIK KOMİSYONLARINDA GÖREV ALMAYA ÇAĞIRIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Eylül 2020

Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre komisyonlarımızda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.

Sayın Üyemiz,

Kovid-19 Pandemisi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız  2020-2021 yıllarını kapsayan 13. Çalışma Dönemi‘nde oluşturulması planlanan Uzmanlık Komisyonları aşağıda belirtilmiştir. Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.

13. Dönem Şube Yönetim Kurulu

 

BİLGİ:  Komisyonlarda görev almak isteyen üyelerimizin 14 Eylül 2020 tarihine kadar Şubemize ekte yer alan "Uzmanlık Komisyonları Başvuru Formu"nu doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Ayrıca üyelerimizin önerileri doğrultusunda yeni komisyonlar da oluşturulabilecektir. Üyelerimizin yeni komisyon önerileri ile birlikte komisyonda yer alabileceğini düşündüğü diğer üyelerimizi de Şubemize bildirmeleri rica olunur.