65. YIL GELENEKSEL ODA GECEMİZ AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Aralık 2019

Bu sene 65. yılını kutladığımız  MMO  kuruluşu geleneksel gecesi Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin organizasyonu ile MCG ÇAKMAK TERMAL HOTEL’ de  14 Aralık 2019 tarihinde büyük bir coşku ile kutlandı.

Geceye Eskişehir Şube Yönetim Kurulu, Kütahya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu, Tavşanlı İlçe Temsilcilik Yürütme Kurulu ile birlikte 200’ ün üzerinde meslektaşımız ve yakınları renk kattı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkan Vekili Y. Mahir Burhan, temsilciliğimizin çalışma alanlarından bahsetti ve odamızın kuruluşunun 65. Yılını coşkuyla kutladığımızı ve yeni yılın üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği getirmesi temennisinde bulundu.   

Açılış konuşması için daha sonra mikrofona gelen Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atila Tomsuk içerisinde bulunduğumuz şartlar altında üyelerimiz ve oda arasındaki dayanışma olgusundan bahsederek bu koşullar altında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

 Meslekte 40. Yıl Plaketini ilk olarak 19533 sicil numaralı üyemiz İbrahim Hakkı Kürkçü’ ye plaketini Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Atila Tomsuk,

18313 sicil numaralı üyemiz Hasan Esenlik’ e plaketini Eskişehir Yönetim Kurulu Sekreteri Neşet Aykanat,

19451 sicil numaralı üyemiz İbrahim Poyraz’ a plaketini Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkan Vekili Y. Mahir Burhan takdim ettiler.

Meslekte 25. Yıl plaketi alan 48862 sicil numaralı üyemiz İsmail Güleç’ e plaketini MMO Eskişehir Şube Danışma Kurulu Üyesi Ahmet Saral,

41926 sicil numaralı üyemiz Eyüp Elbir’ e plaketini Kütahya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu saymanı Özgür Muslu takdim ettiler

 ve plaket alan tüm üyelerimizle birlikte poz verdiler.