BAKIM MÜHENDİSLİĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Kasım 2018

17 Kasım 2018 tarihinde Şubemiz Eğitim Salonu’nda “Bakım Mühendisliği “ Semineri gerçekleştirildi.

Makina Mühendisi Nezih TOK tarafından verilen seminerde Bakım Mühendisliğinin; imalat ve işletme endüstrilerinin verimliliği, gelişimi ve ilerlemesinde hayati bir rol oynadığını kaydeden TOK, “Bakım mühendisleri; üretim tesislerini iyileştirmek, pahalı arıza sıklığını azaltmak ayrıca tesis, personel ve üretim süreçlerinde güvenliği sağlamak için diğer birimlerle beraber çalışmak zorundadır” dedi. Bakım ve onarım mühendisi olmak için hangi eğitimleri alması gerektiği konularına da değinerek Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üyelerine seslenen TOK, “Kariyerinizde ilerleme çalıştığınız endüstriye bağlı olacaktır. Örneğin süreç endüstrisinde belirli bir alanda uzmanlaşıp teknik uzman olabilir” diye konuştu.  Bakım Onarım mühendisinin sorumluluklarını da anlatan Makine Mühendisi Nezih TOK seminere katılanların sorularını da yanıtladı.