"BU YASA REFORM DEĞİL, YIKIMDIR"

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Nisan 2008

 İktidarın Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nı apar topar Meclis'e getirmesi, Emek Platformu'nu harekete geçirdi.

 İktidarın Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nı apar topar Meclis'e getirmesi, Emek Platformu'nu harekete geçirdi. KESK, DİSK, TTB, TMMOB ve Diş Hekimleri'nin çağrısıyla harekete geçen emekçiler, Eskişehir'de de iş bırakıp alanlara çıktı.
Sağlık Müdürlüğü önünde saat 14.00'de toplanan emekçilere, Eskişehir'de Türk-İş'e bağlı T. Harb-İş ve bazı partiler ile demokratik kitle örgütleri de destek verdi.
İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, Hamam Yolu'nu takip ederek, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü önüne kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında sık sık, "Bu halk, bu ülke satılık değil", "Kahrolsun IMF, işbirlikçi AKP" şeklinde sloganlar atıldı.
Açıklamayı okuyan Eskişehir Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Şenel, "Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'nda temel parametreler değişmedi. Bu yapılanlar sağlıkta ve sosyal güvenlikte 'reform' değil, yıkımdır" şeklinde konuştu.