ESKİŞEHİR ENDÜSTRİ FUARINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Haziran 2021

 

9-12 Haziran 2021 tarihlerinde ETO- Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Eskişehir Endüstri Fuarı’n da  Şubemiz de stand açarak yer aldı.

Eskişehir’de hem raylı sistemler hem de savunma ve havacılık sanayinin önemli seviyede olması sebebiyle Eskişehir Endüstri Fuarı ilgiyle karşılandı. Şubemizde; 08-09 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştireceği bu yıl 11.’si yapılacak olan Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayımız ile  Raylı Sistemler ve Sinyalizasyon Kongre ve Sergisinin tanıtımı için stand açtı. Fuarda Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Neşet Aykanat 11 Haziran 2021 tarihinde odamızı tanıtan ve XI. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı ile Raylı Sistemler ve Sinyalizasyon Kongre ve Sergisinin Amaç ve Kapsam konuları hakkında bir sunum yaptı.