ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Şubat 2019

Eskişehir Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerine "Makina Mühendisliğine Giriş"  dersi kapsamında 18 Şubat 2019 tarihinde fakülte seminer salonunda öğrencilerin erken dönemde gelecek ile ilgili farkındalıklarını arttırarak öğrencilik hayatlarını en verimli şekilde geçirmelerine olanak sağlamak amacıyla seminer verildi.

Konuşmacı olarak katılan  Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezihe HANECİOĞLU ve Şube Yönetim Kurulu Saymanı Esra TURAN birer açılış konuşması yaptı. Daha sonra  Şube Eğitim Sorumlusu M.Elçin YONTUNÇ’un sunumuyla  Makina Mühendisleri Odasının tanıtımı yapılarak ,yürütülen mesleki ve sosyal faaliyetler ,   Türkiye’deki makina mühendisliğinin akademik ve sayısal olarak durumu ,   makina mühendislerinin faaliyet gösterdiği alanlar ve çalışma örnekleri ,   Türkiye’de makina mühendisliğine ihtiyaç duyulan alanlar ,   makina mühendisliğini endüstrinin ihtiyaçları kapsamında icra edebilmek için gereken önemli akademik ve sosyal kabiliyetlerhakkında bilgi verildi.

Etkinliğin sonunda Nezihe HANECİOĞLU ve Esra TURAN öğrencilerin sorularını yanıtladı.