II. ENERJİ GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Kasım 2019

Tepebaşı Belediyesi tarafından "Enerjinle Kente Hayat Ver" sloganı ile düzenlenen 2'nci Enerji Günleri etkinliği, 4 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Sürdürülebilirlik Merkezi, temiz enerji konusundaki çalışmalarına devam ederken; 2.'sini düzenlenen Enerji Günleri etkinliği ile enerji konusu ele alındı. Alanında uzman isimler, oturumlar halinde gerçekleşen etkinlikte "Enerji Verimliliği", "Enerji Tasarrufu" ve "Yenilenebilir Enerji Kaynakları" konularını irdeledi. Şubemizde bu etkinlikte enerji ile ilgili yayınlarımızdan oluşan kitap standı açarak destek verdi. 08-09 Kasım 2019 tarihinde Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubemiz Sekretaryalığın da gerçekleştirilecek olan “Güneş Enerjisi Sistemleri Sempozyumu ve Sergisinin” duyurusu yapıldı. Tepebaşı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek açılış konuşmalarının ardından Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi Enerji Verimliliği Çalışmaları, Binalarda Enerji Verimliliği ve Dış Cephe Isı Yalıtım İlişkisi, AB ve Türkiye Karşılaştırması, Enerji Verimliliği ve Yalıtım konularında konuşmalar yapıldı.