KESİCİ TAKIMLARIN SEÇİLMESİ VE KULLANIMI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mart 2009

Şubemiz tarafından düzenlenen "Kesici takımların seçimi ve kullanılması" semineri 17 Mart 2009 tarihinde MMO Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konuyla ilgili sektörde çalışan oda üyelerinin katıldığı seminere, Seco Tools A.Ş. yetkilisi İbrahim Özer konuşmacı olarak katıldı. Özer, üretim sürecinde kesici takımlarla, "Neyi nasıl yaparsak daha iyi olur ve nasıl ekonomik çalışma yaparız" şeklinde düşünerek hareket etmek gerektiğini söyledi. Toplam maliyeti oluşturan "sabit" ve "değişken" fiyatlar olduğunu anlatan Özer, sabit fiyatları; malzeme, personel ve yönetimsel giderlerin oluşturduğunu, değişken fiyatları da; kesici takımlar, diğer takımlar ve mevcut tezgâhın oluşturduğunu anlattı. Özer, "Personeli daha iyi kullanarak ve malzemeleri iyi kullanarak daha iyi üretim artışı sağlanabilir" dedi.