KÜTAHYA İL TEMSİLİĞİMİZDE GELENEKSEL MESLEGE HOŞGELDİN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mayıs 2019

Kütahya İl Temsilciliğimizin Geleneksel 'Mesleğe Hoş Geldin' etkinliği Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü Ana Kapısı önünde 03 Mayıs 2019 tarihinde yapıldı.

Etkinliğe Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Göktay EDİZ, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan KÖSE, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özden ÜSTÜN, Bölüm Başkan Yardımcıları, Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinden mezun olacak öğrenciler ve öğretim üyeleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Makina Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Alper DEMİRAL mesleğe yeni katılacak öğrencilere seslenerek,

“Sayın Bölüm Başkanım ve Öğretim Üyeleri Sayın Belediye Başkanım sevgili meslektaşlarım ve kıymetli aileleri öğrenci üyelerimizin mezuniyet töreninde bulunduğum için Makina mühendisleri odası olarak mutluluk duyuyorum. 4 yıllık mühendislik eğitimini gece gündüz demeden zorlu sınavlarını başarıyla tamamlayan sizleri yani meslektaşlarımı ve hiçbir zaman aklından çıkarmayarak destekleyen ailelerinizi kutluyorum. Ayrıca sizlerle birlikte olmamızı sağlayan iyi bir mühendis olarak yetişmenizde en büyük katkı sunan başta Makina Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan KÖSE ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özden ÜSTÜN olmak üzere tüm öğretim üyelerimizi odamız adına kutluyorum. Bugün sizler için bir sonun başlangıcı olan uzun bir meslek hayatınızın ilk günü. Sizler Atatürk'ün de belirttiği gibi ülkemizin ve mesleğimizin geleceğisiniz. Mesleğimize sunacağınız emek ve değerler bizim için çok önemlidir. Odamız siz mühendislerin emeklerini korumak için dün olduğu gibi bugün de vardır. İşçilerin haklarını işçi sendikaları, memur haklarını memur sendikaları koruduğu gibi mühendislerin hak ve hukukunu yasal olarak meslek odamız korumaktadır. Sizleri önemsiyoruz; ve sizlerle birlikte odamız ve mesleğimiz daha güçlü olacaktır. Sevgili meslektaşlarım hepinizi saygı ile selamlıyorum ve Mesleğe Hoş geldiniz” dedi.