MMO DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2008

 TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi Danışma Kurulu Toplantısı Özgüven Restaurantta yapıldı.

 TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi Danışma Kurulu Toplantısı Özgüven Restaurantta yapıldı. Oda danışma kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda; oda çalışmaları, mesleki sorunlar ve ülkede gelişen kimi sosyal konular görüşüldü.
Toplantıda konuşan MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan Kutlu, oda olarak meslek ve meslektaş sorunlarına olduğu kadar ülke ve toplum sorunlarına da duyarlı olduklarını belirtti. Kutlu, son dönemde tartışılan Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası yasa tasarısına değinerek, "Toplu olarak karşı duruş sergilendiğinde, karşınızda hükümet de olsa, onun geri adım atmasında etkili olunabiliyor. Bu ve benzeri yasalar Avrupa'nın diğer ülkelerinde de gündeme geldi. Birtakım hakların korunması için sendikaların eylemleri oldu" dedi.
Ülkemizin 'kendi kendine yeten' bir ülkeyken bu gün mısır ve şekerin dışarıdan gelmesine dikkat çeken Kutlu, bu yolla bağımlılığın da arttığını vurguladı.
MMO Eskişehir Şubesi'nin komisyon çalışmaları, işyeri temsilciliklerinin atanması, teknik geziler ve mesleki sorunlar üzerinde görüş alış verişinde bulunan Danışma Kurulu Üyeleri, daha sonra birlikte yemek yedi.