MMO'DAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI'NA ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Nisan 2008

MMO Eskişehir Şubesi yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Eskişehir Ticaret Odası'nı ziyaret eden MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan Kutlu, Şube Sekreteri M. Simavi Bakır, Şube saymanı İbrahim Özçakır, Yönetim kurulu üyesi Oğuz Kepez ve Oda şube müdürü Levent Güler, ETO Başkanı Cemalettin Sarar ile görüştü.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Eskişehir Ticaret Odası (ETO)‘nı ziyaret eden MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan Kutlu, Şube Sekreteri M. Simavi Bakır, Şube saymanı İbrahim Özçakır, Yönetim kurulu üyesi Oğuz Kepez ve Oda şube müdürü Levent Güler, ETO Başkanı Cemalettin Sarar ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarar, ETO ile MMO arasında iyi ilişkilerin geliştirilmesinden yana olduklarını belirterek, "Çalışmalarımız Eskişehir için, Eskişehir‘in bir dünya markası olması için. Kentimizin gelişmesinde de mühendislerin önemli rol oynadıklarını biliyoruz" dedi.MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan Kutlu da, oda olarak ETO ile olan iyi ilişkilerin geliştirilmesi için çaba harcadıklarını belirterek, "Bizler meslek ve meslektaş sorunları kadar, ülke sorunlarına da duyarlıyız, kentimizin gelişmesi için de duyarlıyız" şeklinde konuştu.