ODAMIZIN 64. KURULUŞ YILI GELENEKSEL GECESİ AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİNDE KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Aralık 2018

Bu sene 64. yılını kutladığımız  MMO  kuruluşu geleneksel gecesi 08 Aralık 2018 tarihinde Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin organizasyonu ile Budan Termal Resort’ de  büyük bir coşku ile kutlandı.

Geceye Eskişehir Şube Yönetim Kurulu, Kütahya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu, yerel basın mensupları ile birlikte 200’ ün üzerinde meslektaşımız ve yakınları renk kattı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yıldırım GÖBEL, temsilciliğimizin çalışma alanlarından bahsederek Odamızın kuruluşunun 64. Yılını coşkuyla kutladığımızı ve yeni yılın üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği getirmesi temennisinde bulundu.   

Açılış konuşması için daha sonra mikrofona gelen MMO Eskişehir  Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atilla TOMSUK içerisinde bulunduğumuz şartlar altında üyelerimiz ve oda arasındaki dayanışma olgusundan bahsederek bu koşullar altında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

 Meslekte 40. Yıl Plaketini ilk olarak 15759 sicil numaralı üyemiz Hüseyin ÇELİKOĞLU’ na plaketini Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Atilla TOMSUK,

15868 sicil numaralı üyemiz Ekrem ÇETİNKAYA’ ya plaketini Eskişehir Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezihe HANECİOĞLU,

16938 sicil numaralı üyemiz Eray AKSU’ ya plaketini odamızın duayen üyelerinden 6034 sicil numaralı Tuncer KURŞUN takdim ettiler.

Meslekte 25. Yıl plaketi alan 42669 sicil numaralı üyemiz Refik KURU’ ya plaketini Kütahya İl Temsilcilik Yürütme Kurulu başkanı M. Alper DEMİRAL verdiler ve plaket alan üyelerimizle birlikte poz verdiler.

  Plaket töreninden sonra Afyonkarahisar İl Temsilciliğinde 2002-2018 yılları arasında hizmet veren Nebahat GÜLSER’ e Afyonkarahisar Yürütme Kurulu Başkanı Yıldırım GÖBEL hizmet anısına plaket verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde üyemiz Eray AKSU; meslekte 46. Yılını dolduran 6034 sicil nolu üyemiz Tuncer KURŞUN için hazırladığı doğum günü sürpriziyle geceye renk katmış oldu.