ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZLE TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ekim 2018

Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, 20 Ekim 2018 tarihinde  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesinde okula başlayan Makine ve Endüstri mühendisliği bölümü öğrencileri ile buluşma gerçekleştirdi.

Şubemiz Eğitim Salonunda  gerçekleşen tanışma toplantısına, çok sayıda öğrenci katıldı. Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Aykanat, öğrencilere “Hoş geldiniz” diyerek, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Komisyonuna katılan öğrencilerin, oda bünyesinde seminer, eğitim, teknik ve kültürel gezi gibi pek çok etkinlikten yararlanabileceğini söyleyen Aykanat, öğrencilerin bu tür faaliyetlere katılmalarının önemine değindi. Daha sonra söz alan Öğrenci komisyonunda görevli öğrenci, komisyon faaliyetlerini katılımcılara aktardı. Öğrenci Komisyonu tarafından üyelere staj imkanı, bitirme projelerine destek, teknik geziler, sosyal etkinlikler, mesleki anlamda deneyimli kişilerle sohbet, fuar ve seminerlere katılım gibi pek çok konuda yardımcı olunduğunu bilgisini paylaştı.