ŞUBEMİZİN 2. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ekim 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 2. Danışma Kurulu Toplantısı Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezinde  25 Ekim 2018 tarihinde yapıldı.

Oda çalışmaları ve meslek sorunlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Atila TOMSUK,“Bilindiği gibi odamız ve ülkemiz çok zor şartlar altında geçiyor. Ekonomik kriz var. Aslında beklediğimiz kriz gelmiş durumda. Her ne kadar inkar etseler de bu kriz tüm ülkeyi sarmış durumda. Kriz odamızı, ülkemizi ve meslektaşlarımızı etkiledi. Kütahya’da bir fabrika kapandı ve meslektaşımız işsiz kaldı. Çok ciddi sorunun olduğu dönemde bu danışma kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Ülkenin tek adam düzenine geçtiği, bizim ne kadar itiraz etsek de halkı ikna edemediğimiz düzenin ne kadar bozuk olduğunu bir dönemden geçiyoruz. Sabah, öğle, akşam konuşma şekli değişen, gerektiği zaman hukuk sistemine fırça atan, gerektiği zaman herkese fırça atan sistem” diye konuştu.

Oda çalışmalarından bahseden TOMSUK, “Eskişehir’de yaz dönemi bittikten sonra seminerlerimize başladık. Her hafta düzenli olarak seminerlerimizi yapmaya çalışacağız. En büyük amacımız meslektaşlarımızın eksikliklerini oda olarak tamamlamak” dedi. Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin ise Tomsuk, “Yerel seçimler geliyor. Demokratik kimler varsa TMMOB gerekli açıklamayı yapacaktır. Oda olarak onların arkasında durmaya devam edeceğiz. Bizler meslektaşlarımızla beraber odamıza sahip çıkarak odamızın ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak adına elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus YENER  bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Neşet AYKANAT Şubemiz faaliyet raporunu sundu.

Konuşmaların ardından danışma kurulu toplantısı soru-cevap kısmıyla sona erdi.