YAPI DENETÇİSİ MEKANİK TESİSAT EĞİTİMİNE KATILMAYAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Yapı denetçisi Makina Mühendislerine yönelik olarak düzenlenen Mekanik Tesisat kursları Mart 2008'de tamamlanacaktır.

Yapı denetçisi Makina Mühendislerine yönelik olarak düzenlenen Mekanik Tesisat kursları Mart 2008'de tamamlanacaktır. Yapı denetim belgesi olan üyelerimizden 7 gün süren Mekanik Tesisat eğitimine henüz katılmamış olanların eğitim takvimini öğrenmek ve kayıt yaptırmak için ivedi olarak Şubelerine başvurmaları gerekmektedir.

Mekanik Tesisat Uzman Mühendis Belgesi olan yapı denetçisi üyelerimiz daha önceden bu eğitimlere katıldıkları için Şubelerine başvurmaları ve belgelerini vizeletmeleri koşuluyla "Katılım Belgesi" alabilirler. Bu başvuruların Şubemize en geç 28 Şubat 2008 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Odamızca düzenlenen "Mekanik Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu"na daha önceden katılmış ancak sınav sonucunda başarısız olmuş üyelerimizin ya Mekanik Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu sınavına tekrar katılıp başarılı olmaları ya da Denetçilere yönelik eğitimlerin sonunda gerçekleştirilen "Ölçme ve Değerlendirme" ye katılmaları gerekmektedir.