14. OLAĞAN ŞUBE GENEL KURULU ve SEÇİM

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Ocak 2022 - 13 Şubat 2022

14. OLAĞAN ŞUBE GENEL KURULU ve SEÇİM

Değerli Meslektaşlarımız,

Şubat 2020’de gerçekleştirdiğimiz 13. Olağan Şube Genel Kurulumuzdan sonra büyük bir heyecanla geldiğimiz görevimizin iki yılını neredeyse tamamladık.

Hiç birimizin öngörmediği, öngörmemizin de mümkün olmadığı, Mart 2020’de başlayan ve hala devam eden küresel salgın ile birlikte, şartlar zor ve ağır da olsa Şube çalışmalarımızda geliştirdiğimiz refleksler ile çalışma koşullarımızı ve etkinliklerimizi pandemi şartlarına uyarlayarak, Şubemizin bir dönemi daha başarıyla tamamlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Şimdi ise, Şubemiz adına yeni bir döneme hep birlikte merhaba diyeceğiz. Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güç ile biliyoruz ki önümüzdeki yıllarda da birçok görev daha bizleri bekliyor. Birlikte üreterek, birlikte yöneteceğimiz bir döneme daha hazırlanıyoruz.

Şubemizin, 14. Olağan Genel Kurulunu 12 – 13 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Birlikte üretmek ve birlikte yönetmek için tüm meslektaşlarımızın, Şubemizin 14. Olağan Genel Kuruluna ve Seçimlerine katılımlarını bekliyoruz.

MMO Gaziantep Şubesi

13. Dönem Şube Yönetim Kurulu