ARA TEKNİK ELEMANLARA BELGELERİ DAĞITILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2008

  Doğal gaz sektöründe çalışacak olan teknisyenlerin, ara teknik elemanların, tesisatçıların ve tüm ustaların eğitilmesi ve sertifikalandırılması amacı ile Odamız ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 07.02.2008 tarihinde bir eğitim protokolü imzalanmıştır.

  Doğal gaz sektöründe çalışacak olan teknisyenlerin, ara teknik elemanların, tesisatçıların ve tüm ustaların eğitilmesi ve sertifikalandırılması amacı ile Odamız ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 07.02.2008 tarihinde bir eğitim protokolü imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında ilk olarak, 18 - 23 Şubat 2008 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesinde "Doğal Gaz ve Sıhhi Tesisatçılık Kursu" düzenlenmiştir. Kursta başarılı olan ara teknik elemanların sertifikaları, 12 Mart 2008 tarihinde Şubemizde düzenlenen tören ile dağıtılmıştır.
    
Belge dağıtım törenine Şube Başkanı Ali PERİ, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman ŞİŞMAN ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bazı Şube Müdürleri katılmışlardır.  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın ŞİŞMAN törende yaptığı konuşmada, artık sertifikasız veya belgesiz usta ya da ara teknik eleman olunamayacağı belirterek, günümüzde usta ve ara teknik elemanların, ben her işi yaparım demesinin, aslında hiçbir işi yapamayacağı anlamı taşıdığını bu nedenle her ustanın yaptığı işle ilgili belgesinin olması gerektiğini vurguladı. Şube Başkanı PERİ ise kurslara katılan ara teknik elemanların, kurslarda aldığı bilgileri ciddiyetle uygulamalarını ve bununla yetinmeyip sürekli kendilerini yenileyerek, değişen ve gelişen teknolojiler hakkında araştırma yapmalarını ve kendilerini yetiştirmelerini gerektiğini vurguladı.