BİLİMİN ve TEKNİĞİN IŞIĞINDA, İLERİCİ ve ÇAĞDAŞ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE GÖREVİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Şubat 2022

BİLİMİN ve TEKNİĞİN IŞIĞINDA,

İLERİCİ ve ÇAĞDAŞ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE

GÖREVİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ !...

Bir dönemini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşayan Şubemiz, 12 Şubat 2022 Cumartesi günü 14. Olağan Şube Genel Kurulu’nu ve 13 Şubat 2022 Pazar günü ise Şube Yönetim Kurulu ve Delege Seçimlerini bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirmiştir.

Seçimlere tek liste olarak giren ÇAĞDAŞ MÜHENDİSLER GRUBU, üyelerinden MMO Gaziantep Şube Yönetimine kaldığı yerden devam etme yetkisi almıştır.

Geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü, çağdaş ve demokratik bir meslek odasına, meslektaşlarına ve mesleğine sahip çıkan, çağdaş yönetim anlayışımıza destek olan, seçimlere katılıp, bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç katan, işi, sağlığı veya farklı bir nedenden dolayı seçimlere katılamasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yeni dönemin, mesleğimiz, meslektaşlarımız, Şubemiz, Odamız ve kentimiz adına, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olması temennisi ile daha etkin, daha güçlü bir Oda için, birlikte üretecek ve birlikte yönetecek yeni bir dönemin daha bizleri beklediği bilinci içerisindeyiz.

Seçim sonucunda göreve gelen Şube Yönetim Kurulumuz ilk toplantısını 18 Şubat 2022 Perşembe günü gerçekleştirerek, görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

 

Şube Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Aykut KOCALAR Başkan

Hamit ÖZTÜRKMEN Başkan Vekili

Kemal KESKİN Şube Sekreteri

Çetin KÜLAH Şube Saymanı

Eyüp ZENGİN Üye

Sultan Büşra ARTAŞ Üye

Salih ÇİLSAL Üye

 

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Elvin YAĞIZLI Y. Üye

Özer PARLAK Y. Üye

Hasan Ali ŞAHİN Y. Üye

İbrahim YILDIZHAN Y. Üye

Mehmet Ali ÖZTÜRK Y. Üye

Mehmet DEMİR. Y. Üye

Cumali Cemgil ŞEVİK Y. Üye

 

Şube Yönetim Kurulumuz, bilimin ve tekniğin ışığında, ilerici ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile görevine kaldığı yerden devam edecektir.

17 Şubat 2022

Saygılarımızla

Aykut KOCALAR

Şube Yönetim Kurulu Başkanı