BİR KADIN OLARAK BEN KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Mart 2019

BİR KADIN OLARAK BEN KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, 09 Mart 2019 Cumartesi günü Şubemiz Konferans Salonunda “BİR KADIN OLARAK BEN” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide, Toplumsal ve Mesleki Cinsiyet Ayrımcılığı, İşyerinde Mobing ve Cinsel Taciz, Toplumdan Kadını Soyutlandırma Adımları, Kadın Cinayetleri ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün Tarihçesi vb. konulara değinildi. 
MMO Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Eski Üyesi Özge RENKLİDAĞ’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Esra ELİTAŞ, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay KALE ÇETE, MMO Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Eski Üyesi Süheyla BÜYÜKÇORAPÇI ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Dr. Gönül ÇAKMAK söz aldılar. 
Serbest kürsüde ise, CHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Leyla KARA, Öğrenci Elifsu NACARKAHYA, Nar Sanat Derneği adına Hatice YILDIZ, Diyabetle Yaşam Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hülya OKTAV, Eğitimsen Gaziantep Şubesi adına Sara ALAGÖZ, İslahiye ADD Başkanı Aysun DEMİREL, Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Dilber BAYRAK ve Mali Müşavir Münevver ERPOLAT söz alarak günün anlam ve önemi ile kadın sorunları, kadına yönelik şiddet, yapılan ayrımcılık ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ve mücadele ile ilgili görüş ve önerilerini sundular.
Söyleşi sonunda konuşmacılara katkı ve katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. Kadınlarımızın sorunu çözülmeden, toplumun sorunları çözülemez ve sağlıklı kuşakların yetişmesi sağlanamaz düşüncesi ile söyleşiye katılan herkese teşekkür ediyor, tüm kadın meslektaşlarımızın ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.