EKONOMİ BULUŞMALARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Ekim 2019

EKONOMİ BULUŞMALARI

Ekonomi Buluşmaları: “Küreselleşme Sürecinde Türkiye’nin İktisadi ve Sosyolojik Dönüşümü”
Mimarlar Odası ve Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubelerinin birlikte düzenlediği Ekonomi Buluşmaları’nın bir sonraki konuğu Özyeğin Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ümit ÖZLALE ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Faik GÜR olacak.
1 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilecek olan “Küreselleşme Sürecinde Türkiye’nin İktisadi ve Sosyolojik Dönüşümü” başlıklı panelde Türkiye’nin yakın geçmişine dair son derece önemli konular ele alınacaktır.
Türkiye’de 1980’lerden itibaren başlayan ekonomik ve sosyal dönüşümün makroekonomik panoramasının sunulması, kalkınmanın kent ve kır ekseninde tartışılması, yeni bir burjuvazi sınıfının yükselmesi ve bunda inşaat sektörünün ve iktidar-sermaye ilişkisinin rolü, kadının ve emek sınıfının yaşadığı sıkışmışlık panelin ana tartışma konuları olurken; konuşmacıların geleceğe dair beklenti ve öngörülerine de yer verilecektir.
Yer: TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Konferans Salonu
(Konum: https://goo.gl/maps/Lzp7pqos5ip6eEHg9 )
Tarih: 1 Ekim 2019 Salı, Saat: 17.00