EKONOMİ BULUŞMALARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ekim 2019 - 31 Ekim 2019

EKONOMİ BULUŞMALARI

Ekonomi Buluşmaları: ““Endüstri 4.0 Sürecinde Sanayisizleşme ve Kentsel-Bölgesel Kalkınmanın Dinamikleri”

Mimarlar Odası ve Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubeleri’nin işbirliğiyle düzenlenen Ekonomi Buluşmaları’nın üçüncü konuğu Ankara Üniversitesi Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nuri YAVAN olacak.

31 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek olan “Endüstri 4.0 Sürecinde Sanayisizleşme ve Kentsel-Bölgesel Kalkınmanın Dinamikleri” başlıklı konferansta Nuri YAVAV, dünyada ve Türkiye’de sanayisizleşme sürecini irdelerken; aynı zamanda sanayisizleşmenin kentsel ve bölgesel ölçekte kalkınma sürecine olan ekonomik ve mekansal etkilerine değinecek.

Konferansta ayrıca Endüstri 4.0 çağının getirdiği teknolojik ve organizasyonel etkilerin sanayileşme sürecinde yaratacağı olası etkiler tartışılacaktır. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan güncel tartışmaların değerlendirileceği bu etkinliğe tüm üyelerimiz ve konuyla ilgili halkımız davetlidir.

Yer : TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Konferans Salonu
Tarih : 31 Ekim 2019 Perşembe, 17:30