KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ MYK BELGESİ İÇİN SINAV KAYITLARIMIZ BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Mayıs 2019 - 11 Temmuz 2019

KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ MYK BELGESİ İÇİN SINAV KAYITLARIMIZ BAŞLADI

MYK Kapsamında Köprülü Vinç Operatörü Belgesinin Zorunlu Hale Getirilmesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 11.11.2018 tarihinde yayımlamış olduğu dördüncü tebliğ 11.11.2018 tarihli, 30592 sayılı Resmi Gazete` de yayımlanmış olup bu tebliğ kapsamında Köprülü Vinç Operatörü Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunlu hale getirilmiştir. Bu tarihten itibaren sınava katılarak belge almaya hak kazanan adayların sınav ücretinin 513,80 TL ye kadar olan kısmı ve belge ücreti Devlet tarafından karşılanacaktır. Tebliğin yayım tarihinden itibaren on iki ay sonra (11/11/2019` dan itibaren) MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan kişiler bu işlerde çalıştırılamayacaktır.

Personel Belgelendirme Kuruluşumuz 12.01.2017 tarihinden beri MYK Kapsamında Köprülü Vinç Operatörü sınavı yapma konusunda yetkilidir.

KÖPRÜLÜ VİNÇ (Monaray Tavan Vinç, Gezer Köprülü Vinç, Portal Vinç, Pergel Vinç) alanlarında MMO Gaziantep Şube olarak sınavlarımız başlayacak olup sınav talebiniz için Şubemiz ile iletişime geçebilirsiniz.   

            Tel                   : 0342 230 44 77 (117)

            İlgili                 : Mak. Müh. Serdar GÜLTUTAN

 

Detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://www.mmo.org.tr/sites/default/files/gonderi_dosya_ekleri/Belge1.pdf

MYK Kapsamında zorunlu meslekler için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://portal.myk.gov.tr/index.php?option=com_yeterlilik&view=arama&belge_zorunlu=1

MYK Kapsamında TMMOB Makina Mühendisleri Odası yetkili olduğu alanlar  için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://portal.myk.gov.tr/index.php?option=com_kurulus_ara&view=kurulus_ara&layout=kurulus_kapsam&kurId=7094