MMO’DAN ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Haziran 2019

MMO’DAN ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ.

MMO Asansörlere Talip !…

Yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU’na MMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulunca tebrik ziyareti yapıldı. Ziyarette kent, belediye çalışmaları, Oda çalışmaları, projeler konularında sohbet edildi.

Ziyarette, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin OVAYOLU, Ülke genelinde bir çok il ve ilçede, Asansör Periyodik Kontrollerinin, ulusal ve uluslararası tanınırlığı, hizmetlerinin güvenilirliği, bağımsızlığı ve yeterliliği konusunda TÜRKAK tarafından akredite olan TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından yapıldığını, Oda tarafından gerçekleştirilen bu denetimlerin, kar amacı güdülmeden, kamusal denetim anlayışı ile gerçekleştirildiğini belirtti. MMO Gaziantep Şube etkinlik alanı içerisinde olan Kahramanmaraş İl Temsilciliğinde Onikişubat, Dulkadiroğlu, Elbistan, Ekinözü, Pazarcık, Türkoğlu, Göksun ve Andırın ilçelerinde Asansör Periyodik Kontrollerin MMO Gaziantep Şube tarafından gerçekleştirildiğini belirten OVAYOLU, benzer şekilde Şahinbey İlçemizde de bu denetim ve kontrollere Oda olarak talip olunduğunu belirtti. Ayrıca ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve ilgili STK’lar ile Oda olarak yapılan ziyaret ve görüşmelerde, ilimizde bu kontrol ve denetimlerin MMO tarafından yapılmasının daha sağlıklı olacağı konusunda da destek alındığı belirtildi.

MMO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin OVAYOLU, meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda çalışmalara devam edeceklerini, bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Ziyarette ayrıca Oda tarafından yapılan tüm teknik hizmetler konusunda ayrıntılı bilgiler aktarıldı. 
Başarı dilekleri ile ziyaret sonuçlandırıldı. Nazik kabulleri, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.