ÖĞRENCİ ÜYELERE YÖNELİK, TANIŞMA TOPLANTISI VE KAHVAALTI ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2022

ÖĞRENCİ ÜYELERE YÖNELİK,

TANIŞMA TOPLANTISI VE KAHVAALTI ETKİNLİĞİ

Makina, Endüstri, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Öğrencilerini, Şubemiz tarafından düzenlenen Tanışma Toplantısı ve Kahvaaltı etkinliğine bekliyoruz.

Etkinlikte Oda, öğrenci üye çalışmaları, öğrenci üye komisyonu çalışmaları, Oda tarafından öğrencilere sunulan staj, teknik gezi, kültürel ve sosyal gezi, eğitim, seminer, teknik destek vb. konularda bilgiler aktarılacak olup, aynı zamanda tanışma imkânı da sunulacaktır.

Ayrıca, Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde bulunan fakat pandemi ve uzaktan eğitim nedeni ile yaklaşık 2 yıldır kapalı bulunan MMO Öğrenci Üye Odasını siz değerli öğrencilerin desteğiyle tekrar aktif hale getirmeyi planlamaktayız.

Odanın tüm etkinliklerinden faydalanabilmek ve haberdar olabilmek için MMO’na Öğrenci Üye olunması gerekmektedir. Mezun olduktan sonra üye olarak iştirak edeceğiniz Odanıza şimdiden öğrenci üye olarak katılarak, meseki gelişiminize yön vermek amacı ile herkesi MMO’na Öğrenci Üye olması için davet ediyoruz.

Öğrenciler için oda üyeliği ve kahvaltı ücretsizdir.

Kahvaaltı etkinliğine katılmak isteyen öğrenciler için Şubemizin konumu aşağıda belirtilmiştir.

Ayrıca üye olmak isteyen arkadaşlar etkinliğe aşağıdaki evraklar ile birlikte katılırlar ise üyelik işlemini de sonuçlandırmış olacaklardır.

• 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

• Öğrenci Belgesi

• Nufüs Cüzdan Fotopopisi

https://maps.app.goo.gl/DougioK1HksZzTXz8