ÖĞRENCİLERE MESLEĞE HOŞ GELDİN TOPLANTISI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mart 2008

 Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencilere " Mesleğe Hoş Geldin " toplantısı düzenlendi.

 Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencilere " Mesleğe Hoş Geldin " toplantısı düzenlendi. 05 Mart 2008 Çarşamba günü Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya katılan öğrencilere Oda, Makina Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya konuşmacı olarak;

    *
      Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ali PERİ,
    *
      Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BAYSEÇ ve
    *
      Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkay DERELİ katıldılar.

        PERİ tarafından Oda, Odanın öğrenci üyelere yönelik yaptığı faaliyetler, piyasa koşulları, iş yaşamında öğrencileri nelerin beklediği ve piyasaya ne şekilde kendilerini hazırlamaları gerektiği konularında bilgiler aktarılırken, BAYSEÇ ve DERELİ tarafından ise Makina ve Endüstri Mühendisliği, gelecekte mühendislik, mühendisliğin önemi ve mühendislik etiği vb. konularda bilgiler aktarıldı.

       MMO Gaziantep Şube Başkanı PERİ, öğrencilere sizler, bu günün öğrencileri, yarının mühendisleri ve meslektaşları olarak artık yeni, geniş ve köklü bir ailenin içerisine girmiş bulunmaktasınız. Artık sizlerde Makina Mühendisleri Odasının birer ferdisiniz. Bizler Oda olarak, sanayileşme ve demokratikleşme ile Ülkemizin yolsuzluktan, yoksulluğa, terörden, geri kalmışlığa tüm sorunlarını aşacağına inanıyoruz. Bu aşamada, geleceğimizin aydınlık yüzü olan öğrencilerimize yani sizlere, büyük sorumluluk ve görevler düştüğünü bilmenizi istiyoruz şeklinde düşüncelerini ifade etti.

       Öğrenciler ise bu tür etkinliklerin kendilerine oldukça faydalı olacağı ve sürekli bir araya gelerek bu tür ortamların yaratılmasını istediler. Toplantı sonrası düzenlenen kokteylde ise karşılıklı soru cevap şeklinde etkinlik sonuçlandırıldı.