ŞUBE GENEL ÜYE TOPLANTISI DÜZENLENDİ ve ONUR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Kasım 2019

ŞUBE GENEL ÜYE TOPLANTISI DÜZENLENDİ ve ONUR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ.

12 Kasım 2019 Salı günü, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Genel Üye Toplantısı ve Onur Plaketi Töreni gerçekleştirildi. Ayrıca toplantı öncesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı nedeni ile Şube fuayesinde düzenlenen Atatürk Fotoğraf Sergisi de gezildi.
Toplantının açılış konuşması Şube Başkanı Hüseyin OVAYOLU tarafından yapıldı. Toplantıda yirmi iki aylık Şube çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu ve değerlendirmeler yapıldı. Şube çalışmaları kapsamında yapılan kurs, eğitim ve seminer çalışmaları, etkinlikler, sosyal ve kültürel aktiviteler, basın açıklamaları, anlaşmalı kurum çalışmaları, makina ofis, makina mobil, yapılan ziyaretler, Şube teknik hizmetleri ve yakın süreçte planlanan etkinlikler hakkında Şube Sekreteri Esra ELİTAŞ tarafından bilgiler aktarıldı.
Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin OVAYOLU tarafından ise, Şube ve Oda çalışmaları ile kent gündemi ile ilgi yapılan çalışmalar aktarıldı ve değerlendirmeler yapıldı. Söz almak isteyen üyelere söz verilerek çalışmalar değerlendirildi ve fikir alış verişi yapıldı.
Toplantı sonunda, Makina Mühendisleri Odasının, kuruluşundan bu güne, tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Oda’yı, mesleğini bu günlere taşıyan, özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan ve bir ömrü mesleğine adayan, meslekte 45, 40 ve 25. yılını dolduran, üyelere Onur Plaketleri takdim edildi.
Meslekte 45. yılını dolduran üyelerimiz Fatih ÖZTOSUN, M. Ekrem KÜÇÜKPARMAK, Cemil SAMLI ve Nedret Raif KİTAPÇI,
Meslekte 40. yılını dolduran üyelerimiz, Şıh Mehmet CEYLAN, Naci GÜLTEKİN, Cemil KARAKÜÇÜK, A. Lütfi PARLAR, Mehmet KERİMOĞLU, Ömer MERAM, Ömer Faruk DERİCİ, Ahmet DURDU, Şıh Mehmet ERBAHÇECİ, Mehmet Orhan TARAZ, Osman DEMİREL,
Meslekte 25. yılını dolduran üyelerimiz Mehmet Özgür ERSÜRMELİ, Ersoy SINAÇ, Engin KIZILTAŞ, Aslan ALTAŞ, Süheyla BÜYÜKÇORAPÇI ve Cengiz ZER’e onur plaketleri takdim edildi.
Plaket töreni sonrasında müzik eşliğinde kokteyl verildi ve kokteylde üyeler eğlenme fırsatı buldular. Plaket alan tüm üyelerimizi kutluyor, meslekte nice yıllar diliyor, toplantı ve plaket törenine katılan meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz.