ŞUBE GENEL ÜYE ve DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Eylül 2018

ŞUBE GENEL ÜYE ve DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ. ONUR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ.

25 Eylül 2018 Salı günü, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Genel Üye ve Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşması Şube Başkanı Hüseyin OVAYOLU ve Makina Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Yunus YENER tarafından yapıldı.
Toplantıda sekiz aylık Şube çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu ve değerlendirmeler yapıldı. Yapılan kurs, eğitim ve seminer çalışmaları, etkinlikler, basın açıklamaları, anlaşmalı kurum çalışmaları, makina ofis, makina mobil, yapılan ziyaretler ve yakın süreçte planlanan etkinlikler hakkında Şube Sekreteri Esra ELİTAŞ tarafından bilgiler aktarıldı. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus YENER tarafından ise Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı ve Oda çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Toplantı sonunda, Makina Mühendisleri Odasının, kuruluşundan bu güne, tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Oda’yı, mesleğini bu günlere taşıyan, özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan ve bir ömrü mesleğine adayan, meslekte 55, 50, 45, 40 ve 25. yılını dolduran, üyelere Onur Plaketleri takdim edildi.
Meslekte 55. yılını dolduran üyemiz İbrahim TUĞSUZ,
Meslekte 50. yılını dolduran üyemiz Abdulkadir KARAKUZULU,
Meslekte 45. yılını dolduran üyemiz Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin FİLİZ,
Meslekte 40. yılını dolduran üyelerimiz, Cumali AKAR, Ömer KÖK, Hasan Fehmi BELPINAR, Abdulkadir SEÇİNTİ, Mehmet KUTULAN, Ali ZENGİN, Muharrem GÜLSOY,
Meslekte 25. yılını dolduran üyelerimiz Şahin BOZBULUT, Atilla Haluk ÖZDEMİR, Hasan Vedat EĞRİBOZ, Hasan ALPDOĞAN, Hüseyin ERDOĞAN, Veli KARABIYIK, Yunus AKSOY, Murat ÖNER, Ertuğrul KARADAYI, Yunus PEKMEZCİOĞLU ve Kerim BAYAZIT onur plaketlerini aldılar.
Plaket Töreni sonrasında canlı müzik eşliğinde kokteyl verildi ve kokteylde üyeler eğlenme fırsatı buldular.
Plaket alan tüm üyelerimizi kutluyor, meslekte nice yıllar diliyor, toplantı ve plaket törenine katılan meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz. 25 Eylül 2018

Saygılarımızla,

Hüseyin OVAYOLU
Şube Yönetim Kurulu Başkanı