UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ !..

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Ekim 2018

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ !..

Tarih, 10 Ekim 2015. 
Bundan tam üç yıl önce.

Yurtsever, demokrat, barış, emek ve özgürlükten yana olan, adalet isteyen, işçi, memur, mühendis, doktor, öğrenci ve duyarlı on binlerce vatandaş, coşkulu bir “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi” düzenlemek, ülkedeki savaş iklimini ve ortamını dağıtmak için Ankara'da toplanmıştı. 
Barış istiyorlardı.

Ama henüz miting başlamadan, Cumhuriyet tarihinin en kanlı ve hain bombalı saldırısı ile 103 canımız, arkadaşımız hayatını kaybetti. 500 arkadaşımız yaralandı. Halen çok sayıda arkadaşımız farklı organ kayıplarına uğrayarak hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor.

Bu hain saldırının üzerinden tam üç yıl geçti. Katliamda yaşamını yitiren canlarımız, arkadaşlarımız unutulmadı. Katliamda sorumlu olanlar da. Gerçek katiller ortaya çıkarılıncaya ve gerçek adalet yerini buluncaya kadar durup dinlenmeyeceğiz, geri çekilmeyeceğiz, yılmayacağız.

Arkadaşlarımızın anısını ve mücadelesini yaşatmak için her zaman bir arada olacağız, her zaman omuz omuza olacağız! Barışa, Cumhuriyete, Laikliğe, Demokrasiye karşı olanların, karşısında olacağız. Bu ülkede, savaş, ölüm, baskı, zulüm vaat edenlerin karşısında olacağız.

Ankara katliamında kaybettiğimiz canlarımızı, kardeşlerimizi, katledilişlerinin üçüncü yılında saygıyla anıyoruz.

10 Ekim 2018

MMO Gaziantep Şubesi 
Yönetim Kurulu