Yine gel ATAM !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ocak 2019

Yine gel ATAM !...

İki Gazinin; Gaziantep ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilk buluşması bundan tam 86 yıl önce, 26 Ocak 1933 günü gerçekleşmiştir.
Gaziantep’e karşı büyük bir sevgisi olan, Anteplilerin kahramanca mücadelesini çok yakından takip eden ve her fırsatta büyük övgülerle bahseden Atatürk’ün şehrimize yaptığı ziyaretin, bugün 86. yıldönümüdür.
Bağımsızlık ve özgürlüğün, bir milletin huzuru ve refahı için yeterli olmayacağını ön gören, ülkesini çağdaş hale getirmek için birçok devrimler yapan, Ülkede geçmişten beri varlığını sürdüren çeşitli hurafeleri, toplumsal eşitsizlikleri ortadan kaldıran, her zaman barıştan yana olan, sadece ırk bazında bir milliyetçiliği hoş görmeyen, aynı toprak üzerinde aynı bayrak altında yaşayan her kesimi bir millet olarak gören, toplumdaki cinsiyet eşitsizliklerini ortadan kaldıran, bilime, eğitime, üretime ve sanata fazlası ile önem veren, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygıyla anıyoruz.
“Yine Gel ATAM” demek isterken, onun fani olduğunu, gelemeyeceğini ve yüzünü göremeyeceğimizi biliyoruz. Ancak düşüncelerinin ölümsüz olduğunu ve bize ışık tuttuğunu unutturmamak için bu söylemde bulunuyoruz. Bu anlamlı ve özel günde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün şu sözünü hatırlatmak istiyoruz; “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.”
Cumhuriyete olan inancımızı yitirmeden, Atamızın ilke ve devrimlerinin ışıklı yolundan ayrılmamamız gerektiğini hatırlatıyor ve tüm üyelerimizin ve hemşerilerimizin bu özel ve anlamlı gününü kutluyoruz. 25 Ocak 2016

Saygılarımızla

Hüseyin OVAYOLU
Yönetim Kurulu Başkanı