ODA DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

 Makina Mühendisleri Odası'nın 41. Dönem Danışma Kurulu II. Toplantısı, 24 Şubat 2007 tarihinde Ankara'da yapıldı. Odanın dokuz aylık çalışmalarının değerlendirildiği; birlikte karar alma, üretme ve yönetme anlayışının en önemli aygıtlarından olan Danışma Kurulu toplantısına tüm Şubelerimizden toplam 148 kişi katıldı.

 Makina Mühendisleri Odası'nın 41. Dönem Danışma Kurulu II. Toplantısı, 24 Şubat 2007 tarihinde Ankara'da yapıldı. Odanın dokuz aylık çalışmalarının değerlendirildiği; birlikte karar alma, üretme ve yönetme anlayışının en önemli aygıtlarından olan Danışma Kurulu toplantısına tüm Şubelerimizden toplam 148 kişi katıldı. Toplantıya Şubemizden Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet ATILGAN, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Fatih YAŞA, Şube Yönetim Kurulu Saymanı Gürsel ERDEMİR, Şube Yönetim Kurulu Üyesi İskender ERBİL katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz; 6235 Sayılı Yasanın Odaya verdiği mesleğin geliştirilmesi ve korunması görevinin dışında, Odanın mesleki bilgi birikimini halktan, emekten, bağımsızlıktan yana kullanılmasını kendisine hedef edinmiş, mesleki, demokratik bir kitle örgütü olduğunu ifade etti. Bu nedenle Odanın; her çalışma döneminde, çalışma programlarını en geniş katılımı temsil eden danışma kurullarında oluşturduğunu ve periyodik aralıklarla, çalışmaların neresinde olduğunu danışma kurullarında değerlendirdiğini ve geleceğe yönelik yapılacakları da danışma kurullarında şekillendirdiğini vurgulayan OYK Başkanı Emin Koramaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkemizin ve dünyanın gündemi yüklü ve ağır. Ama biz, bu gündeme, bir meslek odası neresinden ne kadar müdahale edebilirse; dünyanın gidişini, ülkemizin gidişini ne kadar halktan, emekten yana, üyelerinden yana şekillendirebilirse, o kadar müdahale ettiğimiz ve şekillendirdiğimiz iddiasındayız. Zaten Çalışma Raporumuzun neler yaptığımızı, çalışmalarımızı nerelere kadar götürdüğümüzü göstereceğine inanıyorum. Elinizde bültenler var; yapmış olduğumuz çalışmaları gerek Oda bültenlerinde, gerekse web sayfamızda sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Burada, Türkiye'nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımızın, amatör bir ruhla, gerçekten bir aydının yapabileceğinin de üstünde, bu ülke halkına karşı sorumluluklarını yerine getirdiği kanaatindeyim. Zaten Çalışma Raporumuzu yansıda hep birlikte izlerken, neler yapmışız, bir meslek odası olarak, Oda çalışma ilkeleri çerçevesinde yaşama ne kadar müdahalede bulunmuşuz, hep birlikte izleyeceğiz".
Toplantıda konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet ATILGAN Kentimize yeni gelen doğal gazın kent içi dağıtım ihalesi sonrasında sürece müdahil olmaya çalıştığımızı, tüm doğalgaz projelerinin mesleki denetimden geçtiğini ve Şubemizde kurduğumuz ücretsiz danışma merkezi aracılığıyla vatandaşlara doğalgazla ilgili her konuda yardımcı olduğumuzu ifade etti.