Haber

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

1 MAYIS'TA TANDOĞAN'DAYIZ! YAŞASIN 1 MAYIS!

Değerli Emek ve Meslek Örgütleri Temsilcileri, Değerli Basın Emekçileri, Değerli Dostlar

İşçi sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs’ta dünyanın dört bir yanındaki sınıf kardeşlerimizle beraber; demokrasiye, adalete, özgürlüğe, eşitliğe, barışa ve kardeşliğe dair umutlarımızı ve taleplerimizi haykıracağız.

Türkiye’nin dört bir yanında meydanlarda buluşacak, ekmeğimizin her gün küçülmesine, adaletin terazisinin tamamen bozulmasına, en temel hak ve özgürlüklerimizin gasp edilmesine hep bir ağızdan DUR diyeceğiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını ve Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz. 
Çocuklarımıza kutlanacak bir bayram ve yaşanacak bir dünya kuralım.

MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu

ELMADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ADEM BARIŞ AŞKIN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, Başkan Vekili M. Serdar Ulu, Yönetim Kurulu Üyesi Nazan Irmak ve Şube müdürü Cenk Lişesivdin tarafından oluşan heyet,18.04.2024 tarihinde Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimleri ile yeniden göreve gelen Başkan Adem Barış Aşkın'a tebrik kapsamında gerçekleşen ziyarette Odamız ile Elmadağ Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirebileceği projeler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ'NDE MÜHENDİSLİK ETİĞİ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİK!

Kaya Güvenç'in Mühendislik Etiği sunumunu gerçekleştirdiği eğitimimizin açılış konuşmasını Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube Teknik Görevlisi İ. Fırat Avcı yaptı. Çankaya Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Haşmet Türkoğlu ve Ekin Özgirgin Yapıcı’nın da bulunduğu eğitimimize 100 öğrenci katılım gösterdi.