TMMOB'NİN İMZA KAMPANYASI HAKKINDA YAPILAN AÇIKLAMA - 10.11.2005

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Mühendis, mimar ve şehir plancılarının taleplerini hükümete iletmek amacıyla TMMOB tarafından yürütülen imza kampanyası hakkında Şubemizde 10 Kasım tarihinde Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Tevfik PEKER tarafından kamuoyunu bilgilendirmek...

 İmza Kampanyasına İlişkin Basın Açıklaması

 

Mühendis, mimar ve şehir plancılarının "Ücret Yetersizliği ve Dengesizliği" ile "Çalışma Alanlarının Yok Edilmesi" sorunlarının gündeme taşınması amacıyla TMMOB ve bağlı Odaları, 8 Ekim'de Ankara'da "TMMOB Mitingi"ni gerçekleştirerek, çok sayıda katılımcının desteği ile taleplerini kamuoyuna duyurmuştur.

 

Bu taleplerin gündemde kalması için, Kasım ayı boyunca sürecek, Aralık ayı bütçe görüşmeleri sırasında TBMM Başkanlığına kitlesel olarak verilmesi planlanan, üyelerimize açık bir imza kampanyası yürütülmektedir.

 

Bu imza kampanyasının kamuoyuna duyurulması amacıyla 10 Kasım 2005 Perşembe günü saat 12:00'de MMO İstanbul Şubesi'nde Şube Başkanımız Tevfik PEKER tarafından bir basın açıklaması yapılmıştır.

 

İmza metninin okunup değerlendirilmesiyle devam eden basın açıklamasında, mühendislerin sosyal devletten talepleri aktarılmış ve tüm meslektaşlarımız kampanyaya katılmaya davet edilmiştir.

 

TMMOB'un hazırladığı imza metni için tıklayınız.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için;
Tel: 0212 444 8 666 (dahili: 140, 150)
Faks: 0212 249 86 74
e-posta : contact form
web: www.mmoistanbul.org