YENİ BİR FACİAYA DAVETİYE ÇIKARILIYOR - 07.2004

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

YENİ BİR FACİAYA DAVETİYE ÇIKARILIYOR
Şube binamızın giriş katında yapılmakta olan ruhsatsız tadilatlar binamızdaki kolonların kesilmesi aşamasına gelmiş bulunmaktadır.

 YENİ BİR FACİAYA DAVETİYE ÇIKARILIYOR

tmmob

makina mühendisleri odası

istanbul şubesi

 

 

 

BASIN AÇIKLAMASI

 

YENİ BİR FACİAYA DAVETİYE ÇIKARILIYOR

 

Şube binamızın giriş katında yapılmakta olan ruhsatsız tadilatlar binamızdaki kolonların kesilmesi aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Başlangıçta kiriş beton demirlerine zarar veren bir şekilde başlayan bu kanunsuz tadilat ilgili yerlere yaptığımız yazılı ve sözlü sayısız uyarıya rağmen devam etmektedir.

 

İstanbul'daki demokrasi güçlerinin önemli bir toplantı mekanı olarak, zaman zaman 200-300 kişinin bulunduğu binamızdaki bu durum bizleri tedirgin etmektedir. Bu konuda şimdiye kadar Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi, TEDAŞ, İSKİ ve İstanbul Valiliğine gerekli başvurularda bulunduk. Ancak yaklaşık 1 aydır devam eden bu kanunsuz tadilat çalışmalarını durdurmayı başaramadık.

 

Şimdi kamuoyu önünde bir kez daha belirtiyoruz, yapılmakta olan bu kanunsuz tadilatların sonucunda yaşanacak facianın sorumlularını şimdiden uyarıyoruz. Bilim insanlarının uyarılarına kulak asmayan, her şeye para ve kar mantığı ile bakan, insan hayatı ile oynamaktan çekinmeyen sorumlular yaşanabilecek bu katliamın sorumlularıdır, katil olarak damgalanacaklardır.

 

Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunulur

 

 

Battal KILIÇ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri

 

 

 

Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak No: 13 /2 Beyoğlu - İSTANBUL

İLETİŞİM: 0212 252 95 00 - 444 8 666 - Dahili 150 ( Bülent ÖNTAŞ)