"33. DÖNEM ETKİNLİK TAKVİMİMİZİ OLUŞTURDUK"

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2018

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üye İlişkileri Birimi, meslektaşları ile Oda arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için düzenlediği mesleki ve sosyal faaliyetleri içeren 33. Dönem etkinlik takvimini tamamladı. 

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üye İlişkileri Birimi 33. Dönem’de Çarşamba Buluşmaları,

Mezun Buluşmaları, İş & Mühendis Söyleşileri, BEST Söyleşileri, Mor Söyleşiler ve Meslekte Onur Yılı Etkinlikleri kapsamında 33. Dönem etkinlik takvimini tamamladı. Oda ve üye arasındaki iletişimi güçlendirmek için yapılan etkinliklerle ilgili konuşan Üye İlişkileri Birimi Sorumlusu Ebru Elif Şirin, planlanan etkinliklerle meslektaşlarının sektör ve iş hayatına yönelik bakış açılarının gelişmesine katkıda bulunmayı, meslektaşlarının yapmak istedikleri işe dair karar süreçlerine katkıda bulunmayı, mühendislerin hak ve kazanımları hakkında bilgilendirmeleri aktarmayı, meslektaşların Oda’dan talep ve önerileri dinlemeyi amaçladıklarını söyledi. 

Etkinlik Önerisinde Bulunabilirsiniz

Ebru Elif Şirin; Makina Mobil Uygulaması üzerinden paylaşıma açılan etkinliklere üyelerin kolaylıkla ulaşabileceğini dile getirerek, ‘’Çarşamba Buluşmaları, Mezun Buluşmaları, İş & Mühendis Söyleşileri, BEST Söyleşiler, Mor Söyleşiler, Meslekte Onur Yılı ve buna benzer etkinlikleri kapsayan takvimimizi dönem başında oluşturduk. Odamıza yakın zamanda kayıt olan üyelerimizle tanışma amacıyla gerçekleştirdiğimiz ve 32. Dönem’de toplam 21 adet ve eş zamanlı olarak temsilciliklerimizde gerçekleştirilen Çarşamba Buluşmaları’na 33. Dönem’de de başladık. Ayrıca Mezun Buluşmalarımızın ilki olan Sakarya Üniversitesi Mezun Buluşması’nı
geçen haftasonu gerçekleştirdik. Gerçekleştirmemizi istediğiniz etkinlik önerilerini mobil uygulamamızın mesajlar modülünde bulunan Üye İlişkileri Birimi’ne yönlendirebilirsiniz.’’ diye konuştu.