9. DOĞA VE UÇURTMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Haziran 2018

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin her yıl düzenlediği Doğa ve Uçurtma Şenliği’nin dokuzuncusu, 13 Mayıs 2018 tarihinde MMO Büyükçekmece Göl Havzası’nda düzenlendi.

Çocuklara eşit, özgür, adil ve insanca yaşayabilecekleri bir doğa ve dünya bırakmak amacıyla düzenlenen etkinliğe çok sayıda kişi aileleriyle ve çocuklarıyla katıldı. Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi`nin 2011 yılında ağaçlandırma yetkisini aldığı Göl Havzası’nda ‘’Dünyayı Bir Günlüğüne de Olsa Çocuklara Verelim" şiarıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar aileleriyle ve katılımcılarla keyifli zaman geçirdi. Çocuklar için top havuzu, zeplin salıncak, trambolin, langırt, jenga, palyo, halat çekme, yumurta ve çuval oyunlarının yanı sıra el becerilerinin gelişmesi için yüz boyama, uçurtma, resim, kil, heykel, oyun hamuru, ritim ve grafiti atölyeleri düzenlendi. Aileler, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüne bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Renkli uçurtmaların gökyüzünü süslediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, etkinliğinin amacının çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak olduğunun altını çizerek, "Makina Mühendisleri Odası olarak mesleğimiz dışında hayatın her alanına dokunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyoruz. İstiyoruz ki uçurtmalarını maviliklere sürsünler, istiyoruz ki özgür bir ortamda büyüsünler. Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılımız için teşekkür ederiz. Bizler var gücümüzle mesleğimiz ve çocuklarımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışmak ve üretmenin dışında meslektaşlarımızla, dostlarımızla böyle bir ortamda bir araya gelmek çok değerli. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara bir sözümüz var. Onlara yaşanabilir bir memleket bırakma hayalimiz var. Ensarcı, sansarcı zihniyete karşı bütün gücümüzle ve olanaklarımızla bu mücadeleyi büyüteceğiz’’ dedi.