ANADOLU YAKASI EĞİTİM MERKEZİMİZİN AÇILIŞINI VE ANADOLU YAKASI GENEL ÜYE TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Ocak 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Anadolu Yakası Eğitim Merkezi Açılış Töreni ve Genel Üye Toplantısı 12 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Açılış töreni öncesi düzenlenen genel üye toplantısında Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem Şube Başkanları, komisyonlar üyeleri, genel merkez yöneticileri ve üyeler bir araya gelerek görüş ve önerilerini paylaştılar. Toplantının açılış konuşmalarını; MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener ve MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu gerçekleştirdi.

Battal Kılıç, toplantıya ve açılışa katılan üyelerin yeni yılını kutlayarak, 2019 yılının barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Kılıç konuşmasında, yeni eğitim merkezinin açılış amacını ve ne tür faaliyetler yürüteceğini anlatarak, katkı sunan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Üye sayısının 30 binleri aştığını belirten Kılıç; “Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu olarak üyelerimize çalışmalarımızı, etkinlik ve hizmetlerimizi ulaştırabilmek ve üyelerimizin Odamızla fikren olduğu kadar fiziken de yakınlıklarını sağlamak açısından hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.

Battal Kılıç’ın konuşmasından ardından söz alan MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener konuşmasında, üniversite eğitiminin ardından mesleğe katılan mühendisler için, meslekte ortaya çıkan yeni gelişmelerin, teknolojilerin meslektaşlara aktarımı ve adaptasyonun sağlanması için meslek içi eğitimlerin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Yunus Yener konuşmasını şöyle tamamladı: “Bütün bu çalışmaların daha da güçlenmesi ve yaygınlaşması ve özlemlerimizin yaşam bulması siz örgütlü üyelerimizin Oda çalışmalarına koyduğunuz katkıyı artırmanızdan geçmektedir. Oda çalışmalarımızı daha verimli yürütmede bizlere yeni olanaklar sunacak olan hizmet binamızın açılışı dolayısıyla, daha güçlü bir Oda ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen bir Türkiye yürüyüşümüzde hepimize başarılar diliyor ve bu anlamlı gün dolayısıyla,  Oda Yönetim Kurulu ve şahsım adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu ise, ise Oda’nın 2018 yılındaki çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Tataroğlu, etkinliğe katılan tüm meslektaşlarını Oda’nın başlatmış olduğu eğitim seferberliğine davet etti.
Genel üye toplantısının ardından Anadolu Yakası Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirilerek üyeler için düzenlenen açılış kokteyli etkinliğine geçildi.