Anadolu Yakası Meslekte 30-35-45. Meslekte Onur Yılı Etkinliği Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Kasım 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Anadolu Yakası Meslekte 30-35 ve 45. Onur Yılı Etkinliği 27 Kasım 2019 Perşembe günü Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mühendislik mesleğinde 30, 35 ve 45. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını Kadıköy İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Sekreteri İbrahim Zafer yaptı. Etkinliğe gelen üyeleri selamlayan Zafer, “Aramızda, mesleğin duayenleri diyebileceğimiz ve yıllardır bu onurlu mesleği icra eden üyelerimiz var. Aramızda olan tüm meslektaşlarımızı, yıllardır bıkmadan usanmadan bu mesleği icra edebilmek için verdiği emeklerden ötürü tebrik ediyorum. Ayrıca burada bulunan herkesi, mesleğimizin onurunu ve geleceğini koruyabilmek adına, 8-9 Şubat’ta yapılacak olan Şube Genel Kurulu ve Seçimlerine davet ediyorum.” diyerek sözü MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç’a bıraktı.

Konuşmasına üyeleri selamlayarak başlayan Kılıç, 33. dönem boyunca üyeler ve meslektaşlar için yapılan çalışmalardan söz ederek “Odamız, ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen, dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve üyelerimiz için verdiği hizmetleri bu yönde geliştirmektedir. Bu bağlamda üyelerimizin Odamıza daha kolay ulaşmasını sağlamak için Makina Mobil uygulamasını hayata geçirmiş, meslektaşlarımızı güncel ve mesleki konular hakkında bilgilendirmek amacıyla Makina TV projesini önüne koymuş ve üyelerimiz ve öğrenci üyelerimizin faydalanması için Perpa’da Makina Fabrika adını verdiğimiz ilk ortak çalışma ofisini açmıştır. Bu projeler Odamızı ve meslektaşlarımızı geleceğe taşımak için attığımız adımlardır” dedi.

Battal Kılıç’ın ardından, MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu söz aldı. Tataroğlu yaptığı konuşmada, “Bu onurlu mesleği icra eden meslektaşlarımızı temsil etmekten şahsım adına onur duyuyorum ve hepinize, burada bulunduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. Son birkaç yıldır mühendislik mesleğinin itibarsızlaştırılıyor olmasını endişeyle izliyorum. Bu nedenle, Şubemizde görev aldığım 4 yıllık süre boyunca, eğitimden dijitalleşmeye kadar meslektaşlarımızı ileriye taşıyacak adımları atmış olmaktan gurur duyuyorum. Mesleğimize ve ülkemize sahip çıkmak için, Odamızın çalışmalarına katkı sağlamak için hepinizi 8-9 Şubat 2020’de yapılacak olan Şube Genel Kurulu ve Seçimlerine davet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından plaket töreni ve kokteyle geçildi.

Etkinlikte çekilen fotoğrafları indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz: http://mmo.kim/nwxy