AUTOCAD EĞİTİMİMİZ 21 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Temmuz 2018

Teknik çizim dünyasında sayısallaştırma ve çizim işinin bilgisayar ortamında yapılmasına olanak sağlayan AutoCAD programı 21 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında MMO İstanbul Şube’de başlıyor.

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyelerinin gelişen teknolojilerle ilgili bilgi açıklarını kapatmak amacıyla yetkilendirmelerde bulunduğu kurs eğitim ve seminer programlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik çizim dünyasında bilgisayarın kullanımı için oluşturulmuş, tasarımlama ve sayısallaştırma veya çizim işinin bilgisayar ortamında yapılmasına izin veren AutoCAD eğitimi 21 Temmuz tarihinde MMO İstanbul Şube’de başlıyor.

AutoCAD Nedir?

AutoCAD programı; ilk olarak 1980 yılında Amerika merkezli Autodesk firması tarafından geliştirilmeye başlanmış, günümüzde de yaygın olarak kullanılan bir bilgisayar destekli tasarım (CAD) programıdır. Dünya üzerinde ilk vektör tabanlı çizim programlarından olan AutoCAD ile tamamlanan çizimler, çözünürlükten bağımsızdır. Böylece çizim, görüntü kalitesi bozulmadan rahatlıkla büyütülüp küçültülebilir. AutoCAD programıyla çizimin yapılma amacına bağlı olarak iki boyutlu veya üç boyutlu çizimler kolaylıkla yapılabilir.

AutoCAD Kursu Tamamlandığında Kazanılacak Nitelikler

AutoCAD Kursu dönemi içerisinde AutoCAD kursu hocası tarafından öğrencilerle birebir ilgilenilmeye çalışılarak öğrencinin derse olan konsantrasyonu ve motivasyonu üst seviyede tutulmaktadır. Bu sayede çizim becerileri sürekli en üst seviyede beceriyle devam eder. AutoCAD Kursu tamamlandığında katılımcılar profesyonel çizimler yapabilir, mühendislik hesaplamaları yapabilir, proje okuyabilir, profesyonel AutoCAD Çizimleri yapabilir duruma gelirler.

AutoCAD Kursu Tamamlandığında Oluşacak İş Olanakları

Kursiyerlerimiz AutoCAD kurslarına katılarak AutoCAD programını tüm detayları ile öğrenmiş olacaklardır. Bu sayede makine, inşaat, mimarlık, mobilya, ambalaj ve diğer sektörlerdeki tüm teknik çizimleri 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak hızlı ve doğru bir şekilde çizebilir düzeye geleceklerdir.

 

Eğitmen: Dr. Hüsnü Barbaros SOYER

Tarih: 21-22 Temmuz, 28-29 Temmuz, 4-5 Ağustos, 11-12 Ağustos

Saat: 10.00 -15.00

Toplam: 40 saat

Yer: MMO İstanbul Şube Taksim

İletişim: 0212 252 95 00 / 224