BAKIRKÖY’DE MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Ekim 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Bakırköy Temsilciliği ve Başakşehir Temsilciliği Meslekte Onur Yılı Etkinliği’ni 1 Ekim 2018 tarihinde Bakırköy Yunus Emre Kartal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Mühendislik Mesleğine 5. 10. 15. ve 20. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını MMO Bakırköy Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Onur Can Şahin ve Yürütme Kurulu Başkanı Sefa Eroğlu yaptı.  Eroğlu, yaptığı konuşmada mühendislik mesleğinde 5.10.15.20. yılını doldurmuş üyeleri selamlayarak; Üyelerimizle ve meslektaşlarımızla bu tarz onurlandırıcı etkinliklerde bir araya gelmek bizler için çok değerli. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz’’ dedi.

Sefa Eroğlu'nun konuşmasından sonra MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve MMO İstanbul Şube Müdür Yardımcısı Özgür Aksu söz aldı. Battal Kılıç, mesleğinde 5.10.15.20 yılını doldurmuş üyeleri kutlayarak teşekkürlerini iletti.  Özgür Aksu ise; Oda’nın 32. ve 33. Dönem’de neler yaptığını ve gelecek dönem projelerini katılımcılarla paylaştı.

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. MMO Bakırköy ve Başakşehir Temsilciliği Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız: https://photos.google.com/share/AF1QipPIgVvpXVauyL44swoQ_PGp191ZA9ORfdlA...