BEŞİKTAŞ İLÇESİNİN ASANSÖRLERİNİ VE İŞLETMELERDE BULUNAN HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİ MMO DENETLEYECEK!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Temmuz 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile Beşiktaş Belediyesi arasında ‘’Asansör Periyodik Kontrolleri ile Havalandırma ve Filtre Sistemi İncelemesi’’ protokolleri 5 Temmuz 2018 tarihinde imzalandı. İmzalanan protokollere göre Beşiktaş Belediyesi sınırları içerisinde Asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri ve Havalandırma Sistemi Denetimi MMO İstanbul Şube tarafından gerçekleştirilecek.

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç tarafından imzalanan protokolün imza törenine, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Ünver ve Yasemin Saral, Özel Kalem Müdürü Prenses Yaşariye Özhan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Gül Sümeyra Akçay Han, İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Uyat, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Makina Mühendisi Uğur Türkyılmaz, MMO İstanbul Şube Müdürü Hasan Özger, Müdür Yardımcısı Ertan Demirci ve Asansör Birimi Sorumlusu Serkan Sevat katıldı.

4 Mayıs 2018’de yayımlanan Asansör Periyodik Kontrolleri Yönetmeliği kapsamında Beşiktaş İlçe sınırlarındaki asansörlerin periyodik kontrolleri 1 Ağustos 2018 tarihi itibariyle Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Asansör Birimi tarafından yapılacak. Asansörlerin periyodik kontrol ve denetimlerinin yanı sıra imzalanan protokolde ‘’Havalandırma ve Filtreleme Kontrolleri için de ayrıca bir protokol imzalandı. İmzalanan bu protokole göre Beşiktaş İlçe Belediyesi sınırları içerinde yer alan işletmelerin havalandırma ve filtre sistemi incelemesi MMO İstanbul Şube tarafından gerçekleştirilecek.

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Battal Kılıç imza töreninde yaptığı konuşmada, asansörlerin ve havalandırma sistemlerinin kamu kurumu niteliğinde olan meslek odaları tarafından yapılmasının önemine değinerek Beşiktaş Belediyesi’nin attığı bu adımı takdirle karşıladığını belirtti.  Kılıç, kamu denetimi anlamında bağımsız ve tarafsız bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.