BEYLİKDÜZÜ TEMSİLCİLİĞİ ONUR YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Ekim 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Beylikdüzü Temsilciliği ''Mühendislik Mesleğinde Onur Yılı Etkinliği''ni 27 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirdi.

Mühendislik Mesleğine 5. 10. 15. Ve 20. Yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını Beylikdüzü Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Ezgi Kılıç yaptı. Kılıç, yaptığı konuşmasında mühendislik mesleğinde 5.10.15.20. yılını doldurmuş üyeleri selamlayarak; ‘’Tüm temsilciliklerde farklı tarihlerde gerçekleştirilen bu etkinliği düzenleme amacımız, bilim ve tekniğin rant ve talan için değil; ülke ve halkın yararına kullanılması gerektiğinin bilincinde olan örgütümüzün bünyesindeki değerli üyelerimize vermiş oldukları hizmetlerden ötürü tebrik etmektir’’ dedi. Ezgi Kılıç’ın konuşmasının ardından söz alan MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Battal Kılıç, Oda çalışmaları ve önümüzdeki dönem çalışma planı hakkında bilgiler vererek 13-14 Ocak’ta yapılacak olan MMO İstanbul Şube Genel Kurul seçimlerinde tüm meslektaşlarını omuz omuza olmaya davet etti.

Battal Kılıç’ın konuşmasının ardından söz alan MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu ise mesleğinde 5. 10. 15. 20 yılını doldurmuş üyeleri kutlayarak mühendislik mesleğinin geleceği hakkında meslektaşlarına bilgilendirmelerde bulundu. Tataroğlu, ‘’Odamızın düzenlemiş olduğu eğitim faaliyetleri mühendislik mesleğimizin gelişimi için çok önemli bir yerde duruyor. Amacımız; tüm temsilciliklerimizi eğitim merkezlerine çevirmektir’’ dedi.

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu ve Temsilcilik Yürütme Kurulu üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. Beylikdüzü Temsilciliği Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.