BEYLİKDÜZÜ TEMSİLCİLİK MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Ekim 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Beylikdüzü Temsilciliği Meslekte Onur Yılı Etkinliği’ni 26 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdi.

Mühendislik Mesleğinde 5.,10., 15. ve 20. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını Beylikdüzü Temsilcilik Teknik Görevlisi Dilan Sural ve Beylikdüzü Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Sultan Arslan yaptı.

Sultan Arslan, yaptığı konuşmada, temsilcilik bölgesinde mühendislik mesleğinde 5.,10., 15. ve 20. yılını doldurmuş üyelerimizi kutlayarak, ‘’Asli görevi kamusal hizmet ve kamusal denetim olan odamızın denetim mekanizmalarının dışına itilmeye çalışıldığı bu günlerde birlikte üretmek ve yönetmek için siz üyelerimizin her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz’’ dedi.

Sultan Arslan’ın konuşmasından sonra MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim Tataroğlu söz aldı. Battal Kılıç, mesleğinde 5.,10., 15. ve 20. yılını doldurmuş üyeleri kutlayarak, Oda çalışmaları ve önümüzdeki dönem çalışma planı hakkında bilgiler verdi. İbrahim Tataroğlu ise, Oda’nın son dönemde gerçekleştirdiği yeni çalışmaları slayt gösterimi ile katılımcılara sunarak eğitimin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyeler için Oda’nın çok önemli bir yerde durduğunun altını çizdi. Etkinliğe katılan meslektaşlarını Oda’nın başlatmış olduğu eğitim seferberliğine davet etti.

Konuşmaların ardından meslekte 5,. 10., 15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu ve Temsilcilik Yürütme Kurulu üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. MMO İstanbul Şubesi Beylikdüzü Temsilciliği Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.