BEYLİKDÜZÜ TEMSİLCİLİK ÜYE BULUŞMASI VE YENİ YIL KOKTEYLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Aralık 2017

MMO İstanbul Şube Beylikdüzü Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu Üye Buluşması ve Yeni Yıl  Kokteyli etkinliği 13 Aralık 2017 tarihinde Bey Marmara Suite Otel’de gerçekleştirildi.

Üyeler arasında iletişimi güçlendirmek ve biten yılın stresini atmak amacıyla düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç 2018 yılının ülkemize birlik, mutluluk ve barış getirmesi umudunu ifade etti. Makina Mühendisleri Odası olarak, geleceğe umut üretmekle kendilerini görevlendirmiş olan, seçkin ve çağdaş bir topluluğun üyesi olmaktan büyük gurur duyduklarını kaydeden Battal Kılıç, “Bu büyük Makina Mühendisleri Odası ailesinin bir parçası olarak bugün yine sizinle bir arada olmaktan ve geleceğe ilişkin umutlarımızı güvencimizi inancımızı bir kez daha pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz’’ dedi.
Oda’nın 32. Dönem çalışmaları hakkında bilgi veren Battal Kılıç, tüm katılımcıları 14 Ocak tarihinde TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şube’de gerçekleştirilecek olan Şube seçimlerine davet etti.