BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ÜRETİM EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mart 2018

MMO İstanbul Şube’nin Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim Eğitimleri 14 Nisan’da başlıyor. Katılımcıların daha doğru ve verimli yapı tasarım projeleri oluşturması için düzenlenen eğitimler MMO İstanbul Şube’de gerçekleştirilecek. 

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyelerinin gelişen teknolojilerle ilgili bilgi açıklarını kapatmak amacıyla yetkilendirmelerde bulunduğu kurs ve eğitim programlarına tüm hızıyla devam ediyor. Katılımcıların daha doğru ve verimli yapı tasarım projeleri oluşturması için düzenlenen eğitimler 14 – 29 Nisan tarihleri arasında MMO İstanbul Şube’de gerçekleştirilecek.

İLERİ ANSYS WORKBENCH EĞİTİMİ:

Temel seviye ANSYS Workbench bilgisi olup bilgisayar destekli analiz hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmak isteyen katılımcılara yönelik olan eğitimimiz 17 Mart 8 Nisan tarihleri arasında MMO İstanbul Şubede gerçekleşecektir. Toplamda 40 saat sürecek olan eğitimimizde Workbench’in modülleri hakkında detay bilgiler katılımcılara aktarılacaktır.

SOLİDWORKS KURSU:

3D Yazılımı konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyen katılımcılar için Solidworks Eğitimi 17 Mart – 8 Nisan tarihleri arasında MMO İstanbul Şube’de gerçekleştirilecektir. Toplamda 40 saat sürecek olan eğitim ile katı cisimlerin 3 boyutlu modellemesi, sac parça tasarımı, montaj ve teknik resim oluşturma uygulamaları hakkında detaylı bilgiler katılımcılara aktarılacaktır.

REVİT MEP EĞİTİMİ:

Binalarda mekanik ve elektrik tesisatının planlanması, tasarımı, analizi, raporlanması ve dokümantasyonu konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyen katılımcılar için Revit MEP eğitimi 14 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında MMO İstanbul Şube’de yapılacak. Toplamda 30 saat sürecek eğitim programında her konu başlığı uygulamalı çizim örnekleriyle birlikte katılımcılara sunulacak.