Bilim ve Teknoloji Hangarı için Kartal Belediyesi ile Protokol İmzalandı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Haziran 2021

Bilim ve Teknoloji Hangarı için Kartal Belediyesi ile protokol 30 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

İstanbul ilinde ve özellikle de Kartal ilçesinde çocuklara, öğrenci üyelerimize ve meslektaşlarımıza  bilimin ve teknolojinin önemini anlatmak, onlara ilgi duydukları alanlarda bilimsel ve teknolojik bilgileri öğretmek, kurulacak laboratuvar ve atölyelerde bunlarla ilgili uygulamaları deney setlerinde ve kurulu düzenekler vasıtasıyla uygulamalı olarak göstermek, halkın refahıyla ilgili her türlü eğitimlerin verilmesi, kursların düzenlenmesi ve etkinliklerin yapılması amacıyla Kartal ilçesi sınırları içerisinde Kartal Belediyesi’ne ait taşınmazın 25 yıl süre ile Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’ne tahsis edilmesi ile ilgili protokol 30.06.2021 tarihinde imzalandı. Şubemiz protokol sonrası ilgili alanda Bilim ve Teknoloji Hangarı kurulması amacıyla çalışmalar yapacak.

İmza törenine katılanlar:

Yunus Yener – MMO Yönetim Kurulu Başkanı

Ali Haydar Karaçam – MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Battal Kılıç – 33. Dönem MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı

Aydan Adanır – MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Saymanı

Uğur Ayken – MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi

Ali Aluç – MMO Denetleme Kurulu Üyesi

Volkan Ateş – MMO İstanbul Şube Tuzla Temsilcilik Saymanı

Hasan Özger – MMO İstanbul Şube Müdürü

Handan Öztürk Çakmak – MMO İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Teknik Görevlisi

İnan Ülgen – MMO İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Yürütme Kurulu Sekreteri

Ercan Davulcu – MMO İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyesi

Ceren Doğan – MMO İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyesi