ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, INDEX COPERNICUS VERİ TABANINDA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Eylül 2019

Makina Mühendisleri Odası Endüstri Mühendisliği Dergisi, Index Copernicus (The ICI World Of Journals ) Veri Tabanı’nda taranmaya başlandı.

Konuyla ilgili Makina Mühendisleri Odası tarafından şu duyuru yapıldı:

Değerli üyelerimiz, hocalarımız ve dergi okuyucularımız,

Bilindiği üzere, kurulduğu yıldan beri, yayımlanan özgün çalışmalarla, endüstri mühendislerinin çağdaş gelişmeleri yakından takip edebilmelerine olanak tanımak, edinilen deneyim ve bilgi birikiminin tüm endüstri mühendislerince paylaşılmasına ve ülke çapında yaygınlaştırılmasına fırsat vermek ve süreklilik kazandırmak, endüstri mühendisliği uygulamalarının topluma duyurulmasında aracı olmak, meslek sorunlarının tartışıldığı bir zemin oluşturmak endüstri mühendisliği dergisinin başlıca hedefleri arasında yer almaktadır.

Önemli bir başvuru kaynağı olarak yayın hayatını sürdüren dergimiz, mevcutta EBSCO veritabanında yer almakta ve 120 ülkeden elektronik ortamda takip edilebilmektedir.  Ek olarak dergimiz, bu yıl uluslararası platformlarda görünürlüğünü artırma yönünde çalışmalar yapmayı planlamıştır. Bu doğrultuda, bilimsel dergilerin en büyük uluslararası veri tabanlarından biri olan, halen veri tabanında 40 binin üzerinde derginin kayıtlı olduğu INDEX COPERNİCUS veri tabanına başvurusunu yapmış ve taranmaya başlamıştır.

Ayrıca, ULAKBIM TR (değerlemede), SOBIAD, DOAJ (Directory of Open Access Journals), Root Indexing, DRJI (Directory of Research Journals Indexing), SIS (Scientific Indexing Services), OAJI (Open Academic Journal Index), ESJI (Eurasian Scientific Journal Index), Researchbib (Academic Resource Index), ISI (International Scientific Indexing), Worldcat, BASE gibi ulusal ve uluslararası dizin ve platformlara başvuruları yapılmaktadır.

 

Dergimiz, (ICI) Index Copernicus veri tabanı web sayfası için lütfen tıklayınız.