FUSİON 360 VE 3B YAZICILAR EĞİTİMİMİZ BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ekim 2018

3 boyutlu tasarım ve 3B yazıcılar konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyen meslektaşlarımız için vereceğimiz Fusion 360 ve 3B Yazıcılar Eğitimi 20 Ekim’de başlıyor.

3 boyutlu tasarıma ve 3B yazıcılara ilgiliniz var ise bizler bu proje odaklı eğitim ile hem tasarlayacağız hem de üreteceğiz. Autodesk Fusion 360 programı ile 3 Boyutlu Modelleme mantığını öğreneceğimiz bu eğitimde; gelişen teknolojileri tartışıp, araştırarak 3B Yazıcıların tiplerini, çalışma prensiplerini öğreneceğiz. 3B yazıcıdan baskı alarak üreteceğimiz 3 boyutlu modelimizin tüm proje sürecine hakim olacaksınız. Post-Process dediğimiz çıktı sonrası tekniklerini öğrenerek derslerimizi tamamlayarak son ürün haline getireceğiz. Birlikte tasarlayıp üreteceğiz.

Kimler Katılabilir:

• 3B yazıcılarla üretim yapan ve yapmak isteyenler

• 3B tasarım yapmak ve bu becerisini ileri düzeye taşımak isteyenler

• Gelişen teknolojiler hakkında bilgi sahibi olup, üreterek katkı sağlamak isteyenler

• DIY (Kendin Yap) süreciyle proje geliştirmek isteyenler

• Katmanlı imalat teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler

Fusion 360 Eğitimi hangi meslek grupları ve sektörler için uygundur?

Fusion 360; Endüstriyel Tasarım, Makina Mühendisliği, Uçak/Gemi İnşa Mühendisliği ve endüstriyel üretime yönelik her mühendislik dalında kullanılabilmektedir. Ayrıca katı modelleme ve Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD,) Bilgisayar Destekli Üretim (CAM) alanlarında görev yapan her meslek ve sektöre de etkin çözümler sunar.

Fusion 360 Eğitimi için Gerekli Ön Bilgiler Nelerdir?

Eğitime katılmak için mühendislik /endüstriyel tasarım/ mobilya ve ürün tasarımı bilgilerine sahip olmak avantaj sağlamaktadır. Teknik resim bilgisi, herhangi bir mühendislik, tasarım ve teknikerlik bilgisi de Fusion 360’ın rahatlıkla öğrenilebilmesi için yeterli ön donanımlardır. Bunun yanı sıra, henüz bu eğitimlere yeni başlamış ya da temel tecrübe sahibi bireyler de Fusion 360 eğitimlerinde başarı sağlayabilirler.

Fusion 360 Eğitiminin kariyerinize katkıları nelerdir?

3 Boyutlu tasarım ve üretim ihtiyacı duyulan her alanda Fusion 360 kullanıcılara çözüm sunar. Fusion 360’ın üreticisi olan Autodesk, sektöründe lider bir firmadır ve desteklediği programlar yakın gelecekte endüstriyel standartlar haline dönüşecektir. Fusion 360 yazılımını etkin olarak kullanabilen ve bu konuda sertifika sahibi olan bireyler kariyer planlarına güçlü bir araç eklemiş olurlar.

Eğitmen: Cengiz Kurtoğlu

Tarih: 20 Ekim, 27 Ekim, 3 Kasım, 10 Kasım, 17 Kasım, 24 Kasım

Saat: 13.00 – 18.00 (Toplam 30 saat)

Yer: MMO İstanbul Şubesi / Taksim

Telefon: 0212 252 95 00 / 224

E-Posta: contact form