Geleneksel Oda Gecemiz Gerçekleşti!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Kasım 2019

Her yıl düzenlediğimiz ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelerimizi onurlandırdığımız Geleneksel Oda Gecemiz, 1 Kasım 2019 Cuma günü, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelerimizi onurlandırdığımız Geleneksel Oda Gecemiz bu yıl da değerli üyelerimizin ve sevdiklerinin katılımıyla gerçekleşti. Şube Başkanı Kılıç, “Hayatın tüm güçlüklerine rağmen; işinden, ailesinden zaman ayırarak Odamızı ve mesleğimizi bugüne taşıyanlar için düzenlediğimiz Geleneksel Oda Gecesi ve Meslekte 25, 40, 50 ve 60. Onur Yılı Etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Bu anlamlı günümüzde sizleri İstanbul Şube Yönetim Kurulu adına saygı, sevgi ve dostlukla selamlıyorum.” diyerek geceye katılan yöneticileri, çalışanları ve davetlileri selamladı. Ardından Odamızın ve Şubemizin üyelerimiz ve meslektaşlarımız için yaptığı çalışmalardan bahsederek, her üyemizin birlikte üretme ve birlikte yönetme ilkemiz gereği tüm çalışmalarımıza katkıda bulunmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Battal Kılıç konuşmasını sonlandırırken üyelerimize 8 – 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Şube Genel Kurulu ve Seçimi’ni hatırlatarak herkesin desteğini beklediklerini kaydetti.

Battal Kılıç’ın ardından kürsüye çıkan Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Yener ise Odamızın kamusal sorumlulukla yürüttüğü mesleki denetim, periyodik kontrol ve diğer mesleki etkinlikler ile kamuoyunda saygın bir konuma ulaştığını vurgulayarak, “Odamızın kuruluşunda 902 olan üye sayımız bugün 110 bini aşmıştır. Şu anda ülkemizin dört bir yanında düzenlediğimiz onlarca kongre, kurultay, sempozyum; binlerce kurs, seminer, söyleşi, panel etkinlikleri ile büyük bir örgütlülüğe ulaşmış durumdayız” dedi. Yener, TMMOB ve TMMOB’ye bağlı Odaların, Anayasa’ya ve kuruluş yasamıza aykırı olarak, kamusal mesleki sürecin dışına itilmeye çalışıldığını vurgulayarak, “Bugün ülkemiz mühendisleri olarak, sanayisizleşme sürecinin, özelleştirmelerin, fason-taşeron üretimin, güvencesiz çalışma koşullarının, eğitimdeki nitelik aşınmasının ve işsizliğin getirdiği olumsuz sonuçlarla karşı karşıyayız. Bütün bu nedenlerden ötürü örgütlülüğümüzü ve meslek alanlarımızı koruma ve genişletme mücadelesi vermek ve geleceğe taşımak için dayanışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Yunus Yener’in ardından, TMMOB Başkanımız Emin Koramaz söz aldı. Koramaz konuşmasına “Ben bir makina mühendisi olmaktan, bu Oda’nın geçmiş dönemde başkanlık dahil yöneticiliğini yapmış olmaktan ve bugünü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.” diyerek başladı. Ardından konukları, yöneticileri ve çalışanları selamlayan Koramaz, “Sözü fazla uzatmayacağım. Buraya geldiğiniz için siz değerli meslektaşlarıma, bu geceyi düzenleyen yönetici arkadaşlarıma ve bu gecede emeği geçen değerli Oda çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizin 25, 40, 50 ve 60. yılları kutlu olsun.” diye konuştu. Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi.

Geleneksel Gece'de çekilen fotoğrafları indirmek isterseniz bağlantıya tıklayabilirsiniz: http://mmo.kim/io2r