GELENEKSEL ODA GECESİ ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Kasım 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından her yıl düzenlenen ve meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran meslektaşlarımıza törenle plaket verilen ‘’Geleneksel Oda Gecesi’’ etkinliğimiz 2 Kasım 2018 Cuma günü gerçekleştirildi.

Meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerimizin ve yakınlarının katıldığı gecenin açılış konuşmasını MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç yaptı. Konuşmasına tüm katılımcıları selamlayarak başlayan Kılıç; ‘’Odamız kuruluşunun 64. yılında mesleğimizi, meslektaşlarımızı, ülkemizi, toplumumuzu ve sanayimizi uygar dünyanın gelişmiş bir parçası kılma yönündeki çalışmalarını sizlerin Odamıza vermiş olduğu katkılarla sürdürüyor. İnanıyoruz ki hep birlikte ortaya koyduğumuz bu çalışmalar sizlerin desteğiyle daha da gelişerek büyüyecek,  meslektaşlarımızın ve halkımızın başvuru kaynağı haline gelecektir. Odamızı hep birlikte bugünlere getirmenin haklı gururunu yaşarken, değerlerimizi onurlandırmak için bugün burada bir araya geldiğimizi özellikle belirtmek isterim. Aramızda, geride bıraktığımız yarım asrı aşan tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Odamızı ve mesleğimizi bugünlere taşıyan; özveriyle çalışarak meslekte 25. yıl, 40. yıl plaket/onurluklarını alacak değerli üyelerimiz var. Meslek onurluklarını alacak meslektaşlarımızı yürekten kutluyor ve alkışlıyorum’’ dedi.

Battal Kılıç’ın ardından konuşan Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener de katılımcıları selamlayarak Oda çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yener; ‘’Bugün burada, emeğin, mesleğin, geçmişin ve deneyimin takdir edilip hep birlikte onurlandırıldığı geleneksel plaket töreni dolayısıyla buluştuk. Aranızda, geride bıraktığımız 64 yıllık tarihe tanıklık eden, yaşam güçlükleri içinde, işinden, ailesinden zaman ayırarak Odamızı bugüne taşıyanlar ve meslekte 25. yıl, 40. yıl ödülünü alacaklar var. Bütün ağabeylerimiz ve meslektaşlarımızı emeklerinden dolayı yürekten kutluyor, sizleri var gücümüzle alkışlıyoruz’’ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Geleneksel Oda Gecesi’ne gelen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelerimizin plaketleri, yemek ve kokteyl eşliğinde yapılan törenle TMMOB ve MMO yöneticileri tarafından takdim edildi. Etkinliğe katılan üyelerimizin plaketlerini almasının ardından tören sona erdi.

Etkinlik fotoğraflarına linkten erişebilirsiniz.

https://photos.app.goo.gl/JSK38Uk5PtWz7VD27